За компанията

 

AQUAMARINE ® е запазена търговска марка, собственост на еднолично дружество „ВЕБ 2012“ .

Магазините с логото AQUAMARINE през 2021 година са 7. Първият магазин с това име отваря врати през 2009 г. на улица Граф Игнатиев в София. Екипът,който стои зад проекта AQUAMARINE поставя пред себе си, от самото начало, високи цели,които не спира да следва и днес.

Стараем се да предложим на нашите клиенти безупречно обслужване – учтиво и компетентно – точно, каквото заслужават; ние сме безкомпромисни по отношение на качеството в изискванията,които поставяме на нашите партньори-производители; нашата цел е да предложим на клиентите си последните модни тенденции, цветове и материали при обувките и чантите.

AQUAMARINE не е фабрика за обувки. AQUAMARINE има партньори в 6 държави, с които всеки сезон договаря производството на обувки с логото на търговската марка. Зад всяка колекция на AQUAMARINE стои екип от специалисти,които избират и участват в разработването на моделите. Те внимателно подбират цветовете, ходилата, кожите и аксесоарите, така че да отговорят на изискванията на своите клиенти(които добре познават) и едновременно с това да предложат най-актуалните модни тенденции.

По този начин AQUAMARINE успява да подреди в магазините от веригата изключително богато разнообразие от модели – между 200 и 250 различни модели обувки всеки сезон.

Нашата мисия е да спечелим доверието на възможно най-голям брой лоялни на бранда клиенти. Готови сме да продължаваме да работим в тази посока със същия ентусиазъм.

Сравнение на продукти