ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОН  
от понеделник - петък 
| 9:00-18:00 |   
(+359) 0892 208 276

За компанията

 

AQUAMARINE е запазена търговска марка, собственост на еднолично дружество „ВЕБ 2012“ .

Магазините с логото AQUAMARINE през 2019 година са 6. Първият магазин с това име отваря врати през 2009 г. на улица Граф Игнатиев в София. Екипът,който стои зад проекта AQUAMARINE поставя пред себе си, от самото начало, високи цели,които не спира да следва и днес.

Стараем се да предложим на нашите клиенти безупречно обслужване – учтиво и компетентно – точно, каквото заслужават; ние сме безкромисни по отношение на качеството в изискванията,които поставяме на нашите партньори-производители; нашата цел е да предложим на клиентите си последните модни тенденции, цветове и материали при обувките и чантите.

AQUAMARINE не е фабрика за обувки. AQUAMARINE има партньори в 6 държави, с които всеки сезон договаря производството на обувки с логото на търговската марка. Зад всяка колекция на AQUAMARINE стои екип от специалисти,които избират и участват в разработването на моделите. Те внимателно подбират цветовете, ходилата, кожите и аксесоарите, така че да отговорят на изискванията на своите клиенти(които добре познават) и едновременно с това да предложат най-актуалните модни тенденции.

По този начин AQUAMARINE успява да подреди в магазините от веригата изключително богато разнообразие от модели – между 200 и 250 различни модели обувки всеки сезон.

Нашата мисия е да спечелим доверието на възможно най-голям брой лоялни на бранда клиенти. Готови сме да продължаваме да работим в тази посока със същия ентусиазъм.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки