🌸 -20 % НАМАЛЕНИЕ на колекция Пролет/Лято 2020🌸

+

Начин за доставка

За доставка на своите продукти aquamarineshoes.bg използва услугите на куриерска фирма "Спиди" АД. Доставката се извършва до точно посочен от потребителя адрес или до офис на куриерска фирма "Спиди" АД в съответния град. Тук можете да разгледате офисите на куриера www.speedy.bg

Всяка направена поръчка се обработва от оператор от понеделник до петък, от 9.00 до 18.00 ч и се доставя до 3 работни дни (с изключение на събота и неделя и официални празници) на територията на Р.България. Поръчки направени в петък след 18 часа, по време на официални празници, събота или неделя се обработват в първия работен ден след това.

Цената за доставка е за сметка на купувача и е платима при получаване на пратката от куриера. Според тарифния план на "Спиди" АД, цената за куриерска услуга на предлаганите от нас продукти е 4.90лв. 

Безплатна доставка би могла да е приложима и като допълнителен бонус при определени кампании. В тези случаи надпис и икона "Безплатна доставка" са поставени на видно място в нашия онлайн магазин.

Всяка направена поръчка от сайта може да се отвори, прегледа и пробва пред куриера. Ако стоката не отговаря на вашите очаквания (например размер или цвят), може да замените доставената стока за друг цвят или размер (при условие, че ги имаме в наличност), като връщането и повторната доставка се заплаща от Вас.
При отказ да приемете доставената стока разходите за обратната доставка се поемат от Вас.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки