Начин за доставка

За доставка на своите продукти aquamarineshoes.bg използва услугите на куриерска фирма на "Спиди" АД и "Еконт Експрес" ООД.                

Доставката с куриерска фирма "Спиди" АД  се извършва до точно посочен от потребителя адрес или до офис  в съответния град. Тук можете да разгледате офисите на куриера www.speedy.bg

Доставката с куриерска фирма "Еконт Експрес" ООД  се извършва до точно посочен от потребителя адрес или до офис  в съответния град. Тук можете да разгледате офисите на куриера www.econt.com

Всяка направена поръчка се обработва от оператор от понеделник до петък, от 9.00 до 18.00 ч и се доставя до 3 работни дни (с изключение на събота и неделя и официални празници) на територията на Р.България. Поръчки направени в петък след 18 часа, по време на официални празници, събота или неделя се обработват в първия работен ден след това.

Цената за доставка, на поръчки под 150 лв., е на стойност 4.90 лв.

Безплатна доставка за поръчка над 150лв.

Всяка направена поръчка от сайта може да се отвори, прегледа и пробва пред куриера. Ако стоката не отговаря на вашите очаквания (например размер или цвят), може да замените доставената стока за друг цвят или размер (при условие, че ги имаме в наличност), като връщането и повторната доставка се заплаща от Вас.
При отказ да приемете доставената стока разходите за обратната доставка се поемат от Вас.

Сравнение на продукти