ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОН  
от понеделник - петък 
| 9:00-18:00 |   
(+359) 0892 208 276

Начин за доставка

За доставка на своите продукти aquamarineshoes.eu използва услугите на куриерска фирма "Спиди" ад. Доставката се извършва до точно посочен от потребителя адрес или до офис на куриерска фирма "Спиди" АД в съответния град. Тук можете да разгледате офисите на куриера www.speedy.bg

Всяка направена поръчка се обработва от оператор от понеделник до петък, от 9.00 до 18.00 ч и се доставя до 3 работни дни (с изключение на събота и неделя и официални празници) на територията на РБългария. Поръчки направени в петък след 18 часа, по време на официални празници, събота или неделя се обработват в първия работен ден след това.

За поръчка над 100,00 лв. доставката на продуктите е безплатна.
За поръчка под 100,00 лв. цената за доставка е 3,90 лв.
Безплатна е доставката при една обща поръчка на стойност над 100,00 лв. Ако сте направили няколко отделни поръчки на обща стойност над 100,00 лв., доставката Ви НЕ Е безплатна. Не поемаме ангажимент да обединяваме поръчки.

Всяка направена поръчка от сайта може да се отвори, прегледа и пробва пред куриера. Ако стоката не отговаря на вашите очаквания (например размер или цвят), може да замените доставената стока за друг цвят или размер (при условие, че ги имаме в наличност), като връщането и повторната доставка се заплаща от Вас.
При отказ да приемете доставената стока разходите за обратната доставка се поемат от Вас.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки